top of page

PROVERBE AFGANE ILUSTRATE

AFGHAN PROVERBS

20 BOOKS IN 20 LANGUAGES

Now available in over 115 countries worldwide 

Dr. Simion Cristea and

Maria João Coutinho

Translators of Afghan Proverbs

Illustrated into Romanian

ROMANIAN-DARI

Proverbe Afgane Ilustrate

ISBN:  978-0615928777

 

Afghan Proverbs Illustrated

By Edward Zellem

Translated into Romanian by Dr. Simion Cristea and Maria João Coutinho

 

O minunată colecţie a proverbelor afgane de fiecare zi în dari, frumos ilustrate de elevi afgani. Preluare de la premiatul autor al cărţii: Zarbul Masalha: 151 Afghan Dari Proverbs. Ca răspuns la numeroasele solicitări, Proverbele afgane în dari din premiata carte Afghan Proverbs Illustrated se prezintă acum într-un nou format atrăgător, ilustrat de cititori de toate vârstele şi traduse în română. Conţine un nou vocabular şi imagini color.

 

Proverbele culese în original în Afganistan şi traduse în engleză de Edward Zellem sunt traduse din engleză în română de Simion Doru Cristea şi Maria João Coutinho. Proverbe afgane ilustrate sunt de asemenea disponibile în multe alte limbi. Pentru mai multe informaţii citiți în www.afghansayings.com.

 

Proverbele afgane ilustrate sunt atât o fereastră, cât şi o oglindă. Ca fereastră, cartea îi poate ajuta pe cititori să dobândească o privire profundă în cultura şi limba afgană. Şi ca oglindă, cititorii se pot vedea pe ei înşişi şi culturile lor reflectate în mesajele universale exprimate de proverbele afgane.

bottom of page